آموزش با پلنر

آموزش ساخت پلنر ماهانه حرفه ای !

پلنر حرفه ای

آیا تا به حال به ساخت پلنر شخصی خود فکر کرده‌اید؟ امروزه برای داشتن پلنر دیگر نیازی نیست که کلی زمان بگذاریم و آن را طراحی کنیم. انواع دفتر پلنر با طرح‌های مختلف و برای استفاده‌های مختلف در بازار موجود است! ولی اگر بخواهیم پلنری داشته باشیم که کاملاً مناسب ما و با توجه به علایق و زندگی ما طراحی شده باشد چه؟ در این صورت باید مداد و خط‌کش برداریم و با مراحل جذاب ساخت پلنر آشنا شویم.

اگر می‌خواهید در مورد اینکه پلنر چیست و چه کاربردی دارد بیشتر بدانید، روی پلنر چیست و چه کاربردی دارد کلیک کنید.

ساخت پلنر حرفه‌ ای

برای ساخت پلنر خود، باید یکسری موارد را از قبل آماده کنید تا کیفیت دفتر پلنر شما از لحاظ محتوا و طراحی بی‌نظیر شود. دو مورد اساسی در ساخت یک دفتر برنامه‌ریزی حرفه‌ای وجود دارد که باید مشخص کنیم: اول نیازسنجی و دوم آماده‌سازی ابزارها. در ادامه به بررسی این دو می‌پردازیم.

پیدا کردن نیازها

برای شروع، باید از خود بپرسید که برای سازماندهی زندگی خود به چه چیزهایی نیاز دارید. هدف‌های سالانه و ماهانه شما چیست؟ برای مثال، من می‌خواهم زبان انگلیسی یاد بگیرم، و باید بخشی را برای برنامه‌ریزی این موضوع اختصاص دهم. یا مثلاً تصمیم گرفتم در ماه آینده برای امتحانات آماده بشم. بعد از اینکه تمام نیازها و هدف‌ها را پیدا کردیم، وارد مرحله آماده‌سازی پلنر می‌شویم.

وسایل مورد نیاز

قطعاً برای ساخت دفتر پلنر به خط‌کش، خودکار (ترجیحاً رنگ‌های متنوع) نیاز داریم. اما مهم‌تر از همه پیدا کردن دفتر مناسب است، چون باید از نظر کیفیت کاغذ و جلد ماندگاری مناسبی داشته باشد. برای ساخت پلنر می‌توانیم از دفتر نقطه ای، دفتر طراحی و یا دفتر شطرنجی استفاده کنیم. اما پیشنهاد من به شما این است که یک دفتر بی خط انتخاب کنید. چون فضای بیشتری برای پیاده‌سازی ایده‌های خود دارید.

پلنر شامل چه بخش هایی است؟

از آنجایی که هدف از ساخت این دفتر ایجاد یک ساختار برنامه‌ریزی مختص زندگی ما است، محدودیتی در ایجاد آن نداریم و با توجه به نیازهایمان بخش‌هایی را اضافه می‌کنیم. در این آموزش، بخش‌های اصلی و ساختار کلی پلنر را به شما آموزش می‌دهیم.

planner

ساختار پلنر ماهانه ساده

هدفمند کردن ماه و هفته:

اصولاً این بخش باید اول هر ماه ایجاد شود تا ذهنیت کلی تا پایان ماه به شما بدهد. در این بخش، شما باید هدف‌هایی را که تا پایان ماه قصد دارید به آن برسید را مشخص کنید. پس نباید هدف‌های خیلی بزرگ و طولانی‌مدت باشد. برای مثال، اگر قصد دارید کتابی را بخوانید، با توجه به حجم کتاب، خود را موظف می‌کنید تا آخر ماه دو فصل را تمام کنید. این هدف در بخش اول پلنر مشخص می‌شود تا هر روز با نگاه به آن، یک دید کلی به برنامه‌های پیش رو داشته باشید.

لیست کارهای روزانه:

یکی از بخش‌های اصلی پلنر، بخش تودولیست یا همان لیست کارهاست. شما با خرد کردن هدف‌های ماهانه خود در روز و لیست کردن آنها، مسیر خود را شفاف می‌کنید. زیرا از سردرگمی و فراموشی کارها جلوگیری کرده‌اید.

فخ یخ مهسف

لیست کارها

بخش نتایج هفتگی

با اضافه کردن این بخش به دفتر پلنر، می‌توانید یک نتیجه کلی از عملکرد خودتان دریافت کنید و نقاط ضعف و کاستی‌ها را در هفته گذشته شناسایی کنید. این کار علاوه بر بالا بردن بهره‌وری شما در انجام کارها، به بالا رفتن سرعت عمل و کیفیت کارها در هفته بعد کمک می‌کند.

برنامه‌ریزی مالی

برای برنامه‌ریزی مالی، شما به یک جدول نیاز دارید تا هزینه‌های خود را لیست کنید. همچنین به یک جدول کوچک‌تر برای مدیریت درآمد و پس‌انداز نیازمند هستید. این بخش اختیاری است و تاکیدی برای اضافه کردن آن به دفتر پلنر وجود ندارد. عکس زیر، پلنر سالانه آنت است که می‌تواند به شما ایده بدهد.

planner

تفریح و سلامت

این بخش دلخواه می‌تواند قسمتی برای مشخص کردن برنامه‌های ورزشی، کتاب‌هایی که قصد دارید بخوانید و یا فیلم‌هایی که دوست دارید تماشا کنید باشد. این بخش هم مثل قبل هیچ محدودیتی ندارد و شما می‌توانید با توجه به خلاقیت و نیازهایتان آن را کامل کنید.

امتیازدهی ماهانه

آخر هر ماه یک لیست درست کنید و تمام دستاوردها و کارهای مفیدی که برای خودتان انجام دادید را بنویسید. و حتی می‌توانید به عملکرد خودتان امتیاز بدهید. با این کار هم انگیزه خودتان را بالا می‌برید و هم یک جمع‌بندی از فعالیتتان را می‌بینید.

مزایا و معایب ساخت پلنر

پلنر ابزاری قدرتمند برای برنامه‌ریزی، افزایش بهره‌وری و دستیابی به اهداف است. اما ساخت پلنر مزایا و معایبی دارد که باید قبل از شروع کار به آنها توجه کنید.

معایب:

  • زمان‌بر بودن: طراحی و ساخت پلنر زمان زیادی می‌طلبد. این کار ممکن است شما را خسته کند و انرژی کافی برای انجام برنامه‌هایتان را نداشته باشید.

مزایا:

  • انطباق با نیازهای شما: پلنر شخصی شما بر اساس خواست و هدف‌هایتان طراحی می‌شود. این امر کیفیت برنامه‌ریزی شما را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.
  • صرفه‌جویی در هزینه: ساخت پلنر معمولاً هزینه کمتری نسبت به خرید پلنرهای آماده دارد. البته این تفاوت قیمت چندان قابل‌توجه نیست.

اصول برنامه‌ریزی حرفه‌ای در پلنرها

استفاده از پلنر و برنامه‌ریزی دقیق، سرعت و کیفیت تلاش‌های شما را دوچندان می‌کند. اگر وقت و حوصله کافی برای ساخت پلنر ندارید، می‌توانید از پلنرهای سالانه آنت استفاده کنید. این پلنرها با توجه به اصول برنامه‌ریزی حرفه‌ای در جلدهای متنوع و خاص تولید شده‌اند و می‌توانید از بخش “خرید پلنر” به صدها طرح جذاب، در سایزهای مخلف دسترسی داشته باشید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهی در مورد “آموزش ساخت پلنر ماهانه حرفه ای !

  1. Victorial گفت:

    عالي بود مرسي از توضيحاتتون

    1. admin گفت:

      ممنون ازینکه نظرتون رو با ما درمیون گذاشتید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *